Već od osnivanja Društva mladih neurologa jedan od prvih postavljenih ciljeva bio je redovno održavanje škola za mlade neurologe, sa temama koje bi odražavale interes članova, ali i aktuelne tokove neurologije.

ŠKOLA
NEUROVIZUALIZACIONIH
METODA

Škola Društva mladih neurologa Srbije

Naziv Škole: “Škola neurovizualizacionih metoda”
Rukovodilac Škole: prof. dr Šarlota Mesaroš
Datum održavanja: 08-09.10.2021.
Mesto održavanja: Palić, Srbija
Tehnički organizator Škole: ASTAKOS

Dragi polaznici i učesnici Škole,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Odlukom Zdravstvenog saveta Republike Srbije Program Škole akreditovan kao Seminar/Nacionalni kurs I kategorije A 153-02-434/2021-01, sa 12 bodova za predavače i 6 bodova za slušaoce.

Radni deo škole održaće se u kongresnoj sali, Velike terase, na Paliću (Park Narodnih heroja br. 13), www.velikaterasa.rs

Prijava za Školu počinje 1. septembra 2021. godine i traje do 30. septembra 2021. godine putem on line prijave na sajtu Društva neurologa Srbije.

Informacije vezane za Covid 19 pandemiju:
Za učešće u Školi neophodno je dostaviti potvrdu o vakcinaciji protiv Covid 19 infekcije, preležanoj bolesti u proteklih šest meseci, negativan PCR test ili negativan brzi antigenski test na SARS – CoV–2 ne stariji od 72h. Sve vreme trajanja stručnog skupa obavezno je nošenje maski i poštovanje važećih epidemioloških mera.

obavezno je nošenje maski

IX škola Društva mladih neurologa Srbije

ON-LINE PRIJAVA
Škola neurovizualizacionih metoda

Prijavu moćete izvršiti na sledećem linku

ON-LINE PRIJAVA

Prezentacija

Web prezentacija Škole

PREZENTACIJA ŠKOLE

Preuzmite program Škole

PROGRAM ŠKOLE

Apstrakt

Preuzmite apstrakt Škole

APSTRAKT

Hoteli:
Mogućnost smeštaja možete da proverite ovde: Smeštaj - ponuda

Prenoćište dan ranije ili kasnije je moguće uz sopstvenu nadoknadu ili putem donacije uz pomoć farmaceutske kuće, putem računa kompanije ASTAKOS sa napomenom da ovu potrebu neophodno označiti u online prijavi.

Kotizacija:
Škola je predviđena za članove Društva mladih neurologa Srbije (DMNS) sa redovnom uplatom članarine.
Kotizacija za članove DMNS iznosi 2000 dinara, odnosno 40 evra u dinarskoj protivvrednosti za kolege iz regiona – redovne članove DMNS, što podrazumeva jednogodišnju članarinu i kotizaciju za stručni skup, ukoliko članarina do sada već nije regulisana putem računa.

Napomena: Prednost u registraciji imaju kolege članovi DMNS zaključno sa 1980. godištem, a ukoliko nakon registracije preostanu slobodna mesta regitsracija će biti omogućena i članovima DNS. Kotizacija za članove DNS iznosi 120 evra za jedno i 150 evra za dva prenočišta u dinarskoj protivvrednosti.

Svim polaznicima Škole je obezbeđen stručni materijal, smeštaj na bazi prenoćišta sa doručkom (08.10.2021), dva ručka, tri kafe pauze i svečana večera.

Srdačno vas očekujemo!

HOTELI
Naziv hotela Adresa Prijava Odjava Web stranica
Hotel Jezero Park narodnih heroja br. 15 13:00 12:00 www.elittepalic.rs
Hotel Park Park narodnih heroja br. 15 13:00 12:00 www.elittepalic.rs
Hotel Prezident Olge Penavin br. 2 14:00 12:00 www.hotelprezident.com
Villa Larus Kanjiški put br. 9 13:00 12:00 www.villalarus.rs
Vila Elizabeta Riječka br. 9 13:00 12:00 www.vilaelizabet.com
Vila Milord Splitska Aleja 19 13:00 12:00 www.vilamilord.com

ŠKOLA GLAVOBOLJA
Palić, 2019.

U organizaciji Društva neurologa Srbije na Paliću 12. i 13. oktobra 2019. godine organizovana je VIII Škola Mladih neurologa Srbije "ŠKOLA GLAVOBOLJA".

Opširnije    Pristup prezentaciji VIII Škole uz autorizaciju

ŠKOLA DEMENCIJA
Palić, 2018.

U organizaciji Društva neurologa Srbije na Paliću 12. i 13. oktobra 2018. godine organizovana je VII Škola Mladih neurologa Srbije "ŠKOLA DEMENCIJA".

Opširnije    Pristup prezentaciji VII Škole uz autorizaciju

ŠKOLA - URGENTNE NEUROLOŠKE BOLESTI
DIJAGNOSTIČKI POSTUPAK I LEČENJE
Palić, 2017.

U organizaciji Društva neurologa Srbije na Paliću od 06-07.oktobra 2017 godine organizovana je VI Škola Mladih neurologa Srbije "Urgentne neurološke bolesti – dijagnostički postupak i lečenje".

Opširnije    Pristup prezentaciji VI Škole uz autorizaciju

ŠKOLA - NEUROMIŠIĆNE BOLESTI U KLINIČKOJ PRAKSI
IZAZOVI U DIJAGNOSTICI I LEČENJU
Palić, 2016.

U organizaciji Društva neurologa Srbije na Paliću od 14-15.oktobra 2016 godine organizovana je jubilarna V Škola Mladih neurologa Srbije “Neuromišićne bolesti u kliničkoj praksi-izazovi u dijagnostici i lečenju“.

Opširnije    Pristup prezentaciji V Škole uz autorizaciju

ŠKOLA - DIJAGNOSTIČKI IZAZOVI
U MULTIPLOJ SKLEROZI,
Palić, 2015.

Ovo je četvrta škola Društva mladih neurologa Srbije održana od 04-05.09.2015. na Paliću.
Polaznici ove škole su imali priliku da se upoznaju sa najsavremenijim kriterijumima za postavljanje dijagnoze multiple skleroze (MS).

Opširnije    Pristup prezentaciji IV Škole uz autorizaciju

ŠKOLA
NEVOLJNIH POKRETA, Palić, 2012.

Prvog dana škole polaznici će imati prilike da se upoznaju sa osnovnim elementima etiologije, patogeneze, diferencijalne dijagnoze i terapijskog pristupa obolelima od Parkinsonove bolesti i drugih oblika parkinsonizma.

Opširnije    Pristup prezentaciji I Škole uz autorizaciju